Ingredientai
Kiaušiniai
2
vnt.
Miltai
1.5
stiklinės
Pienas
1.5
stiklinės
Aliejus
2
šaukštai
Druska
žiupsnelis
Varškė
200
g
Maskarponės sūris
200
g
Grietinėlė
50
ml
Vanilinis cukrus
2
šaukšteliai
Bananai
1
vnt.
Kiviai
2
vnt.
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Sumaišykite lietinių tešlą ir iškepkite lietinius.
Palaukite, kol blynai atauš.
Dubenyje sutrinkite maskarponės sūrį, vanilinį cukrų, grietinėlę ir varškę iki vientisos masės. Varškės masė neturi gautis skysta.
Bananus ir kivius supjaustykite nedideliais gabaliukais ir atsargiai įmaišykite į varškės tešlą.
Ant kiekvieno blyno vidurio uždėkite storą varškės juostą ir perlenkite pusiau.
Su sušio kilimėliu susukite blyną ir supjaustykite gabaliukais.
Patiekiant apšlakstykite išlydytu šokoladu.
Atsiliepimai