„Karštų“ hečbekų šeimoje – pagausėjimas. Frankfurto automobilių parodoje debiutuos naujos kartos „Seat Leon Cupra 290“, kuris žada būti itin greitas. Priekinius šio automobilio ratus suka net 290 AG ir 350 Nm pasiekiantis 2.0 TSI motoras, komplektuojamas su automatine dviejų sankabų DSG arba šešių greičių mechanine pavarų dėže.

Automobilis iki 100 km/val. su „automatu“ įsibėgėja vos per 5,7 sekundes, su mechanine pavarų dėže pagreitis užima 0,1 sekunde ilgiau, o maksimalus greitis siekia 250 km/val. O jei nebandyti maksimalios dinamikos, gamintojas žada, kad vidutinės automobilio degalų sąnaudos sieks tik 6,6 l/100 km (su „mechanika“ jos bus 0,1 l didesnės).

Automobilį galima bus papildomai užsisakyti su „Performance“ paketu, kuris turi „Brembo“ stabdžių apkabas, išskirtinio dizaino ratlankius ir specialiai šiam modeliui pritaikytas padangas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)