Įdomu tai, kad maskuojančia plėvele apklijuotas modelis ne tik dažnai pasirodydavo įvairiose internetinėse svetainėse, bet ir koncepcinis šio automobilio prototipas dalyvavo 2015 metų „Tour de France“ dviračių lenktynėse kaip Jungtinės KaralystėsTeam Sky“ komandos palaikymo mašina.

Dinamiškų formų miesto visureigis, kurio gamybai naudojama lengva aliuminio platforma, išsaugojo nemažai koncepcinio prototipo „Jaguar C-X17“ bruožų. Tiesa, kaip matyti nuotraukoje, gamybai parengta versija neteko kai kurių apdailos elementų ant priekinių durelių, automobilyje sumontuoti kitokie žibintai, bamperiai ir kitokios formos priekinė automobilio dalis.

Tai pirmasis „Jaguar“ markės SUV automobilis per visą kompanijos istorija. Prekyba „Jaguar F-Pace“ miesto visureigiu, kuris yra surenkamas Solihalo mieste Anglijoje, bus pradėta kitais metais, o daugiau techninių detalių sužinosime greitai prasidėsiančioje Frankfurto automobilių parodoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)