"Šeštadienį, apie 23.45 val., keliavau namo ir jau netoli namų, Vilniuje, Lizdeikos g. pastebėjau bėgančių jaunų vaikinų grupę su mergina. Man tai nepasirodė keista, bet tada priešais išdygo į stulpą įmūryta "Mitsubishi", - rašė vyras.

Vairuotojas skubiai privažiavo prie įvykio vietos ir patikrino, ar automobilyje nėra nukentėjusiųjų.

"Priėjęs pamačiau praviras keleivio puses duris ir tuščią mašiną. Tada suvokiau, kad ta jaunuolių grupė, 19-25 metų išvaizdos, kuri bėgo, buvo iš šio automobilio. Iškviečiau pareigūnus, apibūdinau išvaizdą. Paaiškėjo, kad skubėdami šie "ereliai" ne tik paliko visus automobilio dokumentus, bet ir savo konspektą, nebegaliojanti draudimo polisą, o vairuotojas - net vieną batą!", - piktinosi vairuotojas.

Pasak jo, nors gal tai skamba juokingai, bet yra neatsakinga - automobilis buvo be oro pagalvių, smūgis - didelis, o nukentėjusieji nesulaukė nei policijos, nei medikų.

"Žinoma juokas juokais, bet jei bėgo iš įvykio vietos, tai galimai vairuotojas "audringai" atšventė pergalę su stikliuku, - piktinosi jis. - Ir visa tai dar nenusėdus pelenams dėl žuvusios pareigūnės. Kada bus pabaiga karui keliuose? Nuoširdžiai tikiuosi, kad kaltininkas bus surastas ir nubaustas atitinkamai."

Dėkojame skaitytojui už atsiųstas nuotraukas. Policijoje įvykis užregistruotas 23.53 val., automobilis išvežtas į saugomą aikštelę.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)