Jau nuo pirmadienio, rugsėjo 7 d., iki pat čempionato pabaigos kiekvieną darbo dieną „Radiocentro“ klausytojai turės galimybę išgirsti pačias karščiausias naujienas iš Rygos ir Lilio – tiesiai iš ten, kur tuo metu žais, treniruosis, pergale džiaugsis ar naujiems iššūkiams rengsis Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė ir ją palaikanti trispalvė sirgalių minia.

Visas žinias tiesiogiai į radijo eterį perduos DELFI sporto naujienų profesionalai, o juos laidos „Po ketvirtos“ eteryje kalbins vyriausiasis „Radiocentro“ krepšinio ekspertas Simas Stankus. Karšti įspūdžiai iš arenų, žaidėjų bei sirgalių emocijos, prognozės bei įdomios statistikos detalės – viskas tiesiogiai tik per „Radiocentrą“ ir išsamiai portale DELFI tiek kompiuteriuose, tiek ir išmaniuosiuose.

Kiekviena pergalė ar pralaimėjimas, bauda ar tritaškis, nepraslys pro reporterių akis bei ausis, o tai reiškia, kad ir kur būtų „Radiocentro“ klausytojai, jie bus operatyviai informuoti apie įvykius „Eurobasket 2015“ krepšinio aikštelėje ir šalia jos.

Skaitytojams primename, kad visa Europos krepšinio čempionato statistika bus pateikiama realiu laiku pagrindinio naujienų portalo Lietuvoje DELFI specialioje rubrikoje Eurobasket 2015.

* * *

Europos čempionatas keturiose šalyse (Latvijoje, Kroatijoje, Vokietijoje ir Prancūzijoje) vyks rugsėjo 5-20 dienomis. Lietuvos krepšininkai D grupėje Rygoje grumsis su Latvijos, Čekijos, Estijos, Belgijos ir Ukrainos atstovais.

Pirmą mačą mūsiškiai žais šeštadienį, rugsėjo 5 d., 21 val. 30 min. su ukrainiečiais.

Europos čempionate bus kovojama dėl kelialapių į 2016 metų Rio de Žaneiro olimpines žaidynes. Tiesiai į olimpiadą pateks dvi Senojo žemyno pirmenybių finalo dalyvės. Turnyre 3-7 vietas užėmusios rinktinės žais olimpinėse atrankos varžybose.

Lietuvos rinktinės tvarkaraštis Europos čempionato starte:

Rugsėjo 5 d. (Ryga) 21:30 Lietuva – Ukraina

Rugsėjo 6 d. (Ryga) 18:30 Lietuva – Latvija

Rugsėjo 7 d. (Ryga) 15:30 Lietuva – Belgija

Rugsėjo 9 d. (Ryga) 21:30 Lietuva – Estija

Rugsėjo 10 d. (Ryga) 21:30 Lietuva – Čekija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)