Ne vieną dizaino apdovanojimą pelnęs „Cactus“ modelis šį rudenį debiutuos kaip atviro tipo kėbulo automobilis. Tiesa, kol kas tik koncepcinėje „Cactus M“ versijoje, kurią bus galima pamatyti Frankfurto automobilių parodoje.

Gamintojo teigimu, tai šiuolaikinė praeitame šimtmetyje gaminto „Mehari“ modelio versija, kuri pasižymės sumaniais techniniais sprendimais ir praktiškomis savybėmis.

Palyginti su įprastu „katusu“, koncepcinio modelio priekinis stiklas yra labiau statmenas, taip pat jo durelės pagamintos iš plastiko, o galinių iš viso buvo atsisakyta. Ir, žinoma, jis neturi stogo.

Be to, gana spartietiškai atrodantis automobilio interjeras sukurtas ne šiaip sau – kadangi automobilis skirtas išvykoms į gamtą prie vandens, jo saloną galima nuplauti vandens srove – tam grindyse sumontuotos specialios vandens nutekėjimo angos.

Įdomu tik kaip į tokias „maudynes“ reaguos elektronika, kuri prancūziškuose automobiliuose nėra stiprioji pusė net ir be vandens procedūrų?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)