Ingredientai

Ryžiai 1 puodelis
Morkos 1 vnt.
Česnakai 3 skiltelės
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Sviestas 1 šaukštas
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Nuskintus kopūstų lapus užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite atvėsti - taip jie suminkštės.

Išpjaukite paprikos sėklas, smulkiai supjaustykite. Morką nuskuskite ir sutarkuokte. Česnanakus išspauskite ir dėkite su morkomis ir paprikomis į įkaitintą sviestą kepti.

Daržoves apkepkite ir supilkite į faršą su virtais ryžiais. Suberkite prieskonius ir gerai išmaišykite.

Mėsos įdarą dėkite ant kopūstų lapų ir susukite.

Plačioje keptuvėje ištirpinkite sviestą, įberkite kvapiųjų pipirų ir laurų lapų.

Susuktus balandėlius apkepkite iš abiejų pusių svieste ir sudėkite į puodą.

Supilkite skystimą iš keptuvės. Jei jo mažokai, įpilkite pusę puodelio daržovių ar vištienos sultinio.

Troškinkite ant silpnos ugnies apie 20 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai