Badauti tikrai neteks, tik laikytis nurodymų, ką ir kiek valgyti, gerti. Kartoti dietą rekomenduojama ne dažniau nei kartą per pusę metų.

Pirmasis etapas. Trukmė 2 dienos

Produktai išimtinai skysti: vanduo, žalioji arbata, šviežios sultys, pienas ir sultiniai. Iš viso per dieną galima išgerti ne daugiau kaip 3 litrus vandens ir ne daugiau kaip 2 litrus kitų skysčių.

Antrasis etapas. Trukmė 2 dienos

Produktai tie patys skysti „patiekalai", tačiau tik iki 1 litro per dieną, vandens kiekis iki 3 litrų per dieną. Galima valgyti bet kokius šviežius vaisius, išskyrus bananus. Vaisių suvalgyti ne daugiau kaip 1 kg per dieną.

Trečiasis etapas. Trukmė 3 dienos

Produktai tie patys, kaip ir antrame etape, plius šviežios daržovės ne daugiau 0,5 kg.

Ketvirtasis etapas. Trukmė 3 dienos

Dabar galima sau leisti valgyti ir ankštines daržoves arba ryžius, tačiau ne daugiau kaip 500 g per dieną, augalinius prieskonius petražoles, krapus, baziliką ir taip toliau.

Penktasis etapas. Trukmė 4 dienos

Produktai šviežios arba virtos daržovės, išskyrus bulves; švieži vaisiai visko ne daugiau kaip 1 kg per dieną. Iš gėrimų arbata ir vanduo.

Šeštasis etapas. Trukmė 3 dienos

Produktai šviežios arba virtos daržovės, išskyrus bulves; švieži vaisiai visko ne daugiau kaip 1 kg per dieną; 200 g virtos neriebios žuvies, paukštienos arba mėsos. Iš gėrimų arbata ir vanduo.

Septintasis etapas. Trukmė 2 dienos

Produktai šviežios arba virtos daržovės, išskyrus bulves; švieži vaisiai visko ne daugiau kaip 1 kg per dieną; 200 g virtos neriebios žuvies, paukštienos arba mėsos, 10 g pieno arba rūgštaus pieno produktų. Iš gėrimų arbata ir vanduo.