Ši gamyklinė garantija byloja apie patikimą „Nissan" lengvųjų komercinių automobilių kokybę. Ji apima visą grupę dalių ir važiuoklės elementų – nuo galios agregatų ir akumuliatorių iki dažyto paviršiaus, o į garantiją įtraukti net originalūs automobilio aksesuarai.

Už lengvuosius komercinius automobilius atsakingas „Nissan Europe" direktorius Ponzas Pandikuthira pabrėžė: „Nissan" kompanija yra sukaupusi ilgametę lengvųjų komercinių automobilių gamybos patirtį. Esame numatę stiprinti savo pozicijas šiame segmente. Patenkinti ir pranokti savo klientų poreikius bei lūkesčius yra mūsų pagrindinis tikslas. Naujoji 5 metų trukmės gamyklinė garantija parengta atlikus išsamias mūsų lengvųjų komercinių automobilių savininkų apklausas, kurios padėjo išsiaiškinti, ką jie labiausiai vertina. Ši ilgiausia Europos rinkoje lengvųjų komercinių automobilių garantija – akivaizdus „Nissan" pasitikėjimas savo produktų kokybe ir siekio suteikti savo klientams galimybę mėgautis kasdienėmis kelionėmis įrodymas".

„Nissan" lengvųjų komercinių automobilių asortimentas yra vienas plačiausių Europoje. Jame puikuojasi populiarus pikapas „Navara" (2016 m. pradžioje pasirodys nauja „NP300 Navara" versija), „NV200" ir „NV400" furgonai bei „NT400 Cabstar" ir „NT500" sunkvežimiai. Įvairiems poreikiams pritaikytiems „Nissan" furgonams bei pikapams būdinga sumaniai suprojektuota krovinių erdvė ir papildomai siūlomos naujausios technologijos, tarp jų – ir galinio vaizdo kamera bei „NissanConnect" navigacijos sistema.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)