Ingredientai
Gaminimo eiga
Labai smulkiai supjaustykite svogūną, sumaišykite su faršu.
Supilkite vandenį, įberkite prieskonių – viską išmaišykite ir valandai palikite.
Per tą laiką pasiruoškite tešlą. Miltus persijokite. Viduryje padarykite duobutę ir supilkite vandenį. Įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir viską maišykite 15-20 minučių.
Paruoštą tešlą plonai iškočiokite, išpjaukite maždaug keturių centimetrų skersmens apskritimus. Į kiekvieno apskritimo vidurį dėkite po šaukštą faršo, sulenkite, kraštus gerai užspauskite ir pasukite tarp delnų, kad gautųsi apvalūs.
Koldūnus sudėkite į kepimo popieriumi ištiestą kepimo indą, tarpuose prikaišiokite plonai pjaustytos šoninės ir svogūno gabaliukų. Apipurškite ar apšlakstykite aliejumi.
Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-25 minutes.
Atsiliepimai