Ingredientai

Miltai 2 stiklinės
Vanduo 0.5 vnt.
Druska žiupsnelis
Vanduo 100 ml
Druska žiupsnelis
Pipirai žiupsnelis
Svogūnai 0.5 vnt.
Aliejus 1 šaukštas
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Labai smulkiai supjaustykite svogūną, sumaišykite su faršu.

Supilkite vandenį, įberkite prieskonių – viską išmaišykite ir valandai palikite.

Per tą laiką pasiruoškite tešlą. Miltus persijokite. Viduryje padarykite duobutę ir supilkite vandenį. Įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir viską maišykite 15-20 minučių.

Paruoštą tešlą plonai iškočiokite, išpjaukite maždaug keturių centimetrų skersmens apskritimus. Į kiekvieno apskritimo vidurį dėkite po šaukštą faršo, sulenkite, kraštus gerai užspauskite ir pasukite tarp delnų, kad gautųsi apvalūs.

Koldūnus sudėkite į kepimo popieriumi ištiestą kepimo indą, tarpuose prikaišiokite plonai pjaustytos šoninės ir svogūno gabaliukų. Apipurškite ar apšlakstykite aliejumi.

Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-25 minutes.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai