Taškente gimusios gimnastės jau seniai nematė kartu su šalies prezidentu. Kas užėmė jos vietą? Garsus tinklaraštininkas, kurio pseudonimas v-n-zb, įsitikinęs, kad tai – kita sportininkė, Natalija Rogozina, rašo by24.org.

Įdomu, kad Rusijos prezidentas, kurio ūgis – 172 cm, išsirinko 16 cm aukštesnę partnerę. Socialiniuose tinkluose tai jau tapo pretekstu juokams.

„Vladimiras Vladimirovičius nebijo mokytis, – rašo tinklaraštininkas v-n-zb. – Taip, jis išgyvena dėl savo ūgio. Stipriai išgyvena. Ir kompleksuoja. Juk neseniai išaiškėjo įdomus dalykas: žinoma, kad V. Putinas ketina atvykti į JTO Generalinę asamblėją ir iš tribūnos pasakyti, ką galvoja apie buržujus. Ir pagal seną gerą Rusijos tradiciją, pabelsti batu į tribūną. Tik štai bėda – jeigu jo batai su 25 cm kulnais ir jei jis juos nusiaus, už tribūnos niekas jo nematys, tik girdės beldimą. Kremliaus viešųjų ryšių specialistai šiuo metu ieško šios problemos sprendimo – kaip ir pabelsti, ir žmonių nejuokinti.

Tačiau aš dabar ne apie tai. Vladimiras Vladimirovičius perėmė savo bičiulio italo Silvio Berlusconi įprotį, kuriam patiko visa galva aukštesnės partnerės. Susipažinkite – kūjis. Tokia boksininkės pravardė. Ūgis – 188 cm. Tai nauja V. Putino favoritė – boksininkė Natalija Rogozina. Nuostabios nuotraukos, ypač antra – tikras Guliveris liliputų šalyje.“

Tiesa, daugelis netiki istorija apie V. Putino romaną su N. Rogozina ir mano, kad jų pasirodymas viešumoje – tik dėmesį nukreipiantis manevras.

Natalija Rogozina, Vladimiras Putinas