Lapkričio spalvos

Ir ne tik! Kai niūrus lietingas dangus pasaulį paverčia pilku, nudažykite jį ryškiomis spalvomis!

Ruduo – geriausias laikas sodrioms spalvoms ir svaiginantiems raštams. Pirmenybė teikiama gamtai artimoms spalvoms.

Jeigu žydra, tai artima giedram dangui. Jeigu pilka, tai artima plieno ar pirmojo ledo spalvai. Taip pat madingi smėlio, karamelės, šokolado atspalviai, kaip ir sunokusių obuolių, ryškiai raudonų ar oranžinių lapų, ir, žinoma, pats madingiausias vyšninės atspalvis – marsala.

Švarkas ar paltas?

Nereikia rinktis, tegul bus ir viena, ir kita. Juk rudenį taip norisi susisupti į kažką šilto ir jaukaus. Čia jums pagelbės vilnos ar kašmyro „oversize“ stiliaus paltai, kurie atrodo taip, tarsi būtų ne jūsų. Jeigu figūra verta akcentavimo, galima rinktis švarką.

Ne tiek svarbu kokį, svarbu ansamblį papildyti reikiamu aksesuaru – bet kokiu diržu. Ypač madingi stori diržai, tačiau kai kurie švarkai harmoningai žiūrisi tik su plonais dirželiais.

Svarbiausias viršutinės aprangos aksesuaras yra kailinė goržetė ar bent jau kailinė apykaklė. Toks akcentas bet kokiai aprangai suteiks prabangumo. Be natūralių spalvų dizaineriai kailius išdažė karamelės ir vyšnių spalvomis.

Pirštinės

Šį rudenį aprangos rankovės tyrėtų būti trijų ketvirčių ilgio vien tik tam, kad galėtumėte pademonstruoti ilgas pirštines.

Spalva gali derėti prie suknelės, švarko ar palto, tačiau gali sudaryti ir kontrastą. Pirštinės nėra kliūtis ir aksesuarams. Žiedai ir apyrankės tokiame impozantiškame fone ypač gerai žiūrisi.

Prada

Antra oda

Šį rudenį visur karaliauja oda. Odiniu paltu, striuke ar švarku jau seniai nieko nenustebinsi. Todėl dizaineriai stebina odinėmis suknelėmis, plisuotais sijonais, palaidinėmis, mini sijonais su kutais ir netgi odinėmis tamprėmis su paaukštinta liemens linija, itin pabrėžiančia figūrą. Be to, madinga ir klasikinė oda, ir zomša. Ji taip pat prisikasė praktiškai prie visų aprangos detalių.

Pačios ekstravagantiškiausioms madistėms siūloma pasimatuoti skiautinių stiliaus drabužius ir aksesuarus iš daugybės įvairių faktūrų skiaučių, būtinai panaudojant odą ir zamšą. Madingos natūralios spalvos: bronzos, vario atspalviai ir labai netikėta prislopinta tamsiai žydra.

Kepurės

Šį rudenį neišsiversite be galvos apdangalų. Dizaineriai siūlo tris variantus: vyrišką kepurę (be „unisex“ stiliaus - nė žingsnio), „smart casual“ stiliaus klasikinę trikotažinę kepurę arba kepurę-šaliką, kuris lengvai transformuojasi iš vieno į kitą.

Plaukai surišti į uodegą

Vėl madingos idealios šukuosenos. Pirmenybė teikiama lengvam nerūpestingumui. Šukuosena „uodega“ atrodo spontaniška, tačiau iš tikrųjų yra kruopščiai apgalvota. Tai optimalus variantas prie bet kokio stiliaus aprangos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją