Turnyro dalyvių įgūdžius vertino į Lietuvą specialiai atvykę „Red Bull“ atletai ir profesionalūs vandenlentininkai Felixas Georgii (Vokietija) ir Szebasztianas Szolathas (Vengrija). Muzika rūpinosi DJ Mamania.

Veiksmas vyko trijose grupėse – merginų, profesionalių atletų ir atviroje. Tarp merginų nepralenkiama buvo latvė Santa Vevere, antra liko lietuvė Gintvilė Dambravaitė.

Kitose grupėse aukštą lygį parodė lietuviai – tarp „Pro“ sportininkų triumfavo Jonas Skernevičius, jam vos vos nusileido Povilas Vaisiauskas. „Open“ grupėje triumfavo taip pat puikiai snieglente, kaip ir vandenlente, operuojantis Motiejus Lisauskas. Antras liko Armandas Selvenis.

Specialios geriausio triuko varžybos vyko ekstremaliausiomis sąlygomis šio sporto istorijoje Lietuvoje – tamsoje, įjungus tik specialų apšvietimą. Dalyvauti šiame išbandyme išdrįso tik drąsiausieji – Jonas Skernevičius, Jonas Kriščiūnas it latvis Valteris Osnietis. Pastarasis ir tapo „best trick“ autoriumi.

Visi turnyro nugalėtojai apdovanoti išskirtiniais prizais – atletai keliaus į Barselonoje esantį vieną įspūdingiausių Europos vandenlenčių parkų „Olimpic Cable Park“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją