Merginos buvo iškilmingai pasitiktos sostinės oro uoste.

Birželio mėnesį Vokietijos sostinėje Berlyne vykusiame pasaulio čempionate L. Batulevičiūte su E. Serapinaitės seserimi dvyne Ieva šioje rungtyje iškovojo sidabro apdovanojimą.

Varžybose Anglijoje plaukimo rungtyje distanciją įveikė per 2 min. 06,38 sek. (321 taškas) ir užėmė trečią poziciją. Fechtavimosi rungtyje lietuvėms pavyko laimėti 20 kovų (207), tačiau tarp 8 komandų tai buvo tik 5-as rezultatas, nulėmęs kritimą bendroje įskaitoje į 4-ą vietą. E. Serapinaitė ir L. Batulevičiūtė jojimo rungtyje surinko maksimaliai įmanomus 300 taškų ir aplenkė iš pirmos vietos į ketvirtą kritusias brites.

Bėgimo ir šaudymo rungties distancijoje mūsų sportininkės sugaišo 12 min. 49 sek. ir užėmė 4-ą vietą (531). Iš viso E. Serapinaitė ir L. Batulevičiūtė surinko 1359 taškus.

Europos čempionėmis tapo vokietės Lena Schoneborn ir Annika Schleu (1397), o sidabro medaliai atiteko rusėms Jekaterinai Churaškinai ir Svetlanai Lebedevai (1372).

Ketvirtadienį Bate vyks vyrų asmeninių varžybų atranka, kurioje dėl kelialapių į finalą kovos Justinas Kinderis, Lukas Kontrimavičius ir Dovydas Vaivada.

Penktadienį moterų atrankos varžybose dalyvaus Laura Asadauskaitė-Zadneprovskienė, Gintarė Venčkauskaitė, Karolina Gužauskaitė ir Ieva Serapinaitė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)