Ingredientai

Krienai 2 šaukštai
Grietinė 1 šaukštas
Razinos 2 šaukštai
Petražolės šaukštelis
Citrinų sultys 1 šaukštas
Druska pagal skonį
Cukrus pagal skonį
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Išimkite silkių filė iš aliejaus ir supjaustykite nedideliais gabalėliais.

Sudėkite į lėkštę aukštais kraštais.

Grietinę sumaišykite su krienais, razinomis, pjaustytomis petražolėmis ir per sietelį pertrintais kietai virtų kiaušinių tryniais. Užspauskite citrinos sulčių, užberkite cukraus, druskos ir išmaišykite.

Padažą sumaišykite su silkių gabalėliais.

Patiekite su karštomis virtomis bulvėmis.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai