Ingredientai

Obuoliai 7 vnt.
Cukrus 100 g
Vanilinis cukrus 3 šaukšteliai
Miltai 350 g
Kepimo milteliai 3 šaukšteliai
Porcijos: 10

Gaminimo eiga

Minkštą sviestą išsukite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki baltumo.

Miltus sumaišykite su kepimo milteliais.

Kiaušinius įmuškite į sviestą ir gerai išmaišykite.

Suberkite miltus ir išmaišykite.

Obuolius nulupkite, išpjaukite sėklas ir gana smulkiai supjaustykite.

Suberkite obuolius į tešlą ir gerai išmaišykite.

Sukrėskite tešlą į sviestu išteptą kepimo formą ir kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai