Ingredientai
Obuoliai
7
vnt.
Sviestas
250
g
Cukrus
100
g
Vanilinis cukrus
3
šaukšteliai
Miltai
350
g
Kiaušiniai
5
vnt.
Kepimo milteliai
3
šaukšteliai
Porcijos: 10
Gaminimo eiga
Minkštą sviestą išsukite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki baltumo.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais.
Kiaušinius įmuškite į sviestą ir gerai išmaišykite.
Suberkite miltus ir išmaišykite.
Obuolius nulupkite, išpjaukite sėklas ir gana smulkiai supjaustykite.
Suberkite obuolius į tešlą ir gerai išmaišykite.
Sukrėskite tešlą į sviestu išteptą kepimo formą ir kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.
Atsiliepimai