Tai nebuvo pirmas kartas, kai Vilniaus „Žalgirio“ futbolininkai bandė pritaikyti futbolo žinias neįtikėtinoms užduotims. Praėjusio „Žalgirio“ iššūkio metu Serge‘as Nyuiadzi ir Jakubas Wilkas nepabijojo užlipti ant Lietuvos futbolo federacijos stogo ir pabandė nuo jo pataikyti kamuolį į vartus.

Šį kartą E. Vaitkūnas ir G. Freidgeimas turėjo pasitikėti ne tik savo greičiu, tačiau ir kamuolio valdymo savybėmis bei ištverme. Kepinant beveik 35 laipsnių karščiui žalgiriečiai varžėsi, kuris greičiau su kamuoliu užbėgs į Gedimino kalną.

Greitesnis buvo ir antro „Žalgirio“ iššūkio nugalėtoju tapo E. Vaitkūnas, kuris po rungties kukliai teigė, kad darbai kalba patys už save.

„Bebėgdamas dar sustojau su turistais pakalbėti. Paprašė parodyti kamuolį, ar jis yra originalus“, - geros nuotaikos nestokojo gynėjas.

Sėkmingai įveikę originalią užduotį žalgiriečiai toliau kibo į darbus ir ruošiasi artėjančiai „SMScredit.lt A lygos“ dvikovai su Klaipėdos „Atlantu“, kurioje netruks nei karštų emocijų, nei atkaklios kovos dėl trijų taškų. Komandų susitikimas Vilniuje vyks rugpjūčio 24 dieną 19.30 val.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)