Avarija įvyko Savanorių prospekto ir Gerosios Vilties gatvės sankryžoje. Pirminiais duomenimis, per avariją nukentėjo trys policijos pareigūnai.

Po avarijos paaiškėjo, kad į tarnybinį Vilniaus apskr. VPK automobilį „Škoda“ įvažiavo neblaivus nepilnametis (tyrimui paimtas kraujas) su „Audi 80“.

Vilniaus apsk. vyriausiojo policijos komisariato atstovas Paulius Radvilavičius informavo, kad sužeisti du Vilniaus apskr. VPK Nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai. Jie pristatyti į ligoninę.

Audi 80 vairuotojas iš įvykio vietos nebėgo.

1999 m. gimęs  „Audi“ vairuotojas ir kartu važiavęs, 1998 m. gimęs, jaunuolis nenukentėjo. Keleivis yra pristatytas į policijos komisariatą, jam surašytas ATP protokolas dėl girto pasirodymo viešoje vietoje.

Policijos pareigūnai aiškinasi tikslias avarijos aplinkybes.

Iš ligoninės medikai pranešė, kad viena pareigūnė, suteikus pirmąją pagalbą, išleistas iš ligoninės. Kita patyrė stiprius galvos sumušimus, kol kas yra stebima medikų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (88)