Nors kainos kol kas neskelbiamos, prekyba sportiška C klasės sedano versija bus pradėta šių metų gruodžio mėnesį. Efektingai atrodantis kupė automobilis primena sumažintą didįjį S klasės kupė modelį su į galą žemėjančiu stogu ir bagažinės dangčiu su oro aptaku. Automobilio sportiškumą pabrėžia ir išraiškingos bei aukštos šoninės kėbulo linijos, taip pat durelės be stiklų rėmų.

Palyginti su ankstesnės kartos modeliu, naujasis kupė turi net 80 mm didesnį atstumą tarp ašių, yra 95 mm ilgesnis ir 40 mm platesnis, todėl jo salonas yra gerokai erdvesnis. Be to, naujasis kupė yra 15 mm žemesnis nei C klasės „Mercedes“ sedanas ir jau bazinėje komplektacijoje turi 17 colių dydžio lietus ratlankius.

Naują C klasės „Mercedes“ galima bus rinktis su keturiais skirtingais benzininiais motorais ir dviem turbodyzeliniais. Benzininių variklių galia sieks nuo 156 iki 245 AG, turbodyzeliniu – nuo 170 iki 204 AG. Varikliai galės būti komplektuojami su 7 pavarų automatine greičių dėže, taip pat galima bus užsisakyti ir „4Matic“ visų varančiųjų ratų sistemą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)