113
Kitas

Avinas

Tai labai svarbus laikotarpis, kai aiškiau suvoksite ne tik savo tikslus, bet ir rasite būdus juos pasiekti. Ši savaitė atneš daugiau ramybės ir harmonijos į jūsų gyvenimą. Seksis kantriems ir pasiryžusiems rūpintis kitais.

Dėl retrogradinės Veneros kelionės Liūto ženklu verta „devynis kartus pamatuoti – dešimtą kirpti“, tad būkite atidūs, kad įsigytumėte tik tikrai vertingą pirkinį.

Ieškantiems gyvenimo draugų atsiras daug galimybių pažintims, svarbu nesusižavėti išoriniu spindesiu, o įžvelgti realios bendrai kuriamos ateities perspektyvas.

Jau įsitikinę savo jausmų stiprumu, nedvejodami prisipažinkite mylintys. Marso, Saulės ir Veneros kelionė Liūto ženklu kurs tam puikias romantiškas akimirkas.

Tarpusavio santykių srityje galimi nemaži pokyčiai, nes imsite vertinti rūpestingumą ir kantrybę, rūpestį savo artimu, mokėsite pasidžiaugti ir mažais dalykais.

Šį antradienį Marsas įžengs į karališkąjį Liūto laipsnį, atverdamas kelius drąsiems, ryžtingiems, garbingiems žmonėms. Imkitės tų projektų, kurių sėkme tikite, būkite nuoširdūs ir atviri savo siekiuose ir jūsų veiksmus vainikuos sėkmė!

113
Kitas

Avinas