Dažnai moteris nueina ilgą kelią nuo paauglės iki subrendusios damos taip ir nesupratusi, ko iš tikro reikia šioms nesuprantamoms būtybėms – vyrams.

O iš tikro suprasti juos ne taip ir sudėtinga. Svarbu išsiaiškinti esmines vyrų egzistavimo taisykles. Surinkę ir apibendrinę patirtį, dalinamės su jumis dešimtimi faktų apie vyrus, kuriuos turi žinoti kiekviena moteris.

Pasaulyje egzistuoja du vyrų tipai: geri vaikinai ir niekšai. Žinoma, pagal kiaulystės dėsnį mes visuomet įsimylime antruosius, tuo tarpu pirmiesiems tiesiog reikia duoti laiko atsiskleisti (taip, kartais labai daug laiko).

Jei mylimės su jais (tegu net ir reguliariai), tai visai nereiškia, kad tampame „jo mergina“. Be to, galimybių pakilti į „merginos“ rangą ne mažiau, jei iki sekso dar nebuvo prieita.

Kai kurie vyrai mano, kad būti vyru, reiškia, būti šiurkščiu arba net žiauriu. Jie kalba su jumis pakeltu įsakmiu tonu ir mano, kad moteris – niekingas padaras. Būkite atsargios – tokie nesikeičia.

Jei sąmoningai užmezgėte santykius su „skuduru“, paskui nesiguoskite, juk žinojote, kas laukia. Ir tokio vyro nepakeisite, o „skuduru“ jis bus ne tik jūsų rankose.

Jie labai nemėgsta, kai juos teisia ir kaltina. Taip, jie kaip vaikai, kuriems nepatinka, kai jie barami dėl kiekvienos išdaigos.

Jei seksas jam – tik seksas, o jums – viltis turėti daugiau, bėkite kiek kojos neša, nes tai nepasikeis niekad. Lygiai taip pat, jei jis nuolat jus apgaudinėja, tuomet gali prisiekinėti visais dievais, kad pasikeis – to nebus. Bėkite arba susitaikykite su tuo.

Mama visuomet liks mama – nebandykite su ja konkuruoti. Pralaimėsite. Visada.

Jis turi žinoti, kad jūs geidžiama – tai jam suteiks stimulo jūsų siekti. Tačiau nevalia jo akivaizdoje leisti kitiems vyrams elgtis laisvai, nes bendro naudojimo moterys neįdomios kalbant apie rimtus santykius. Ir išvis - jie medžiotojai, tačiau labai nemėgsta pralaimėti.

Kantrybė – stipriųjų dorybė. Apsišarvavusios kantrybe, santykiuose su bet kokiu vyriškiu galite pasiekti daug, tad būkite stiprios. Bet, žinoma, moteriškos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (765)