Balta – švaros ir nekaltumo spalva, o žalia suteiks santykiams pozityvios energetikos, pasiruošimo leistis į kompromisus.

Jei pabodo vienodas santuokinis seksas, rinkitės violetinę gamą. Violetinė – kūrybinio prado spalva, kiek beprotiška, ji sužadins fantazijas, kurios seniai snaudė jūsų širdies gelmėse.

Jaunoms, tik pradedančioms gyvenimą kartu poroms rekomenduojami įvairiaspalviai miegamieji. Lai spalvų įvairovė atkartoja jūsų intymiojo gyvenimo įvairovę, mėgaukitės santykių šviežumu.

Jei pajutote, kad santykiai ima vėsti, tačiau norite juos išsaugoti, nedelsdami spalvinkite miegamąjį tamsaus aukso spalva. Ji padės suprasti, kas iš tikro svarbu, ir išsaugoti santykius.

Apkūnių žmonių miegamajame turėtų būti daugiau oranžinės spalvos. Ji stimuliuoja aktyvumą, bet mažina apetitą.

Seniai svajojančios apie kūdikį moterys gali pakabinti miegamajame šviesiai mėlynas užuolaidas ir prisegti prie jų raudoną kaspiną. Juokinga? Tik iš pirmo žvilgsnio. Tačiau pamatysite, kad ilgai laukta laimė – nėštumas – neprivers ilgai laukti.

Jei seksualiniuose santykiuose esate nepastovūs, rinkitės miegamajam salotinę spalvą - ji ramina. Tik nesakykite sutuoktiniui, kodėl būtent tokią pasirinkote, nes jūsų nesupras. Sakykite, jog tai tiesiog graži spalva.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)