Konkurentų iš „Nissan“ gaminamas „Qashqai“ modelis yra vienas populiariausių SUV automobilių Europoje. Kaip atsaką jam „Toyota“ kitą pavasarį pristatys gamybai parengtą naują SUV automobilį, kurio prototipas „Toyota CH-R“ buvo parodytas pernai vykusioje Paryžiaus automobilių parodoje.

Koncepcinis „CH-R“ modelis, kuris pasižymi itin dinamiškomis ir sportiškomis formomis, buvo puikiai įvertintas parodos lankytojų, todėl japonų gamintojas nusprendė pradėti serijinę šio modelio gamybą.

Žinoma, jis nebus tokių efektingų, bet ne itin praktiškų kėbulo linijų, bet pagrindiniai bruožai – agresyviai atrodantis priekinis bamperis ir lyg kupė automobilyje žemėjanti bagažinės linija – išliks ir gamybai parengtame automobilyje.

Šis koncepcinis automobilis buvo sukurtas „Toyota“ kompanijos vadovui Akio Toyoda iš įmonės dizainerių reikalaujant, kad jie kurtų ne klasikinės išvaizdos, o efektingiau atrodančius automobilius.

Pirmieji tokie itin dinamiškai atrodantys automobiliai pasirodė „Lexus“ gamoje, dabar atėjo ir „Toyota“ eilė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)