Nesimylėkite su savo buvusiuoju

Atsidūrusios lovoje su buvusiuoju, žaidžiate su ugnimi. Seksas, t.y. fizinis artumas, grąžina jausmus ir emocijas, kurias jums taip sunkiai teko išgyventi. Galite išsimušti iš vėžių ir priimti sprendimus, kurių vėliau gailėsitės.

Neatviraukite apie savo seksualinių partnerių kiekį

Nepriklausomai nuo to, kaip stipriai mylite savo partnerį ir kiek nuoširdūs bei ilgalaikiai jūsų santykiai, jūsų buvusi seksualinė patirtis – ne ta informacija, kuria reikėtų dalintis. Net jei jūsų mylimasis sureaguos adekvačiai, didelė tikimybė, kad laikui bėgant ims jus kažkuo kaltinti. Nekalbant jau apie tai, kad tai bereikalinga paskata pavyduliavimui, įtarinėjimams ir nepasitikėjimui savimi.

Neleiskite mylimajam fotografuoti jūsų intymiose situacijose

Taip pat nesiųskite elektroniniu paštu tokių fotografijų, kad ir kaip norėtumėte pakurstyti mylimojo vaizduotę. Žinoma, labai malonu, kai vyriškis žavisi jūsų kūnu ir nori juo mėgautis kiekvieną minutę. Tačiau gali nutikti ir taip, kad vieną gražią dieną suprasite, jog šios fotografijos tapo ne tik jūsų mylimojo, bet ir visai pašalinio žmogaus ar žmonių nuosavybe. Be to, tokios fotografijos – puiki dingstis šantažui.

Neatviraukite apie visas savo seksualines fantazijas

Nors seksualinės fantazijos ir suteikia įvairovės intymiam gyvenimui, vis dėlto nereikia pernelyg atvirauti, pasilaikykite kai ką sau. Kai kurios jūsų fantazijos gali nepatikti partneriui, be to, jei seksualinės fantazijos skambės nuolat, jūsų mylimasis gali tapti nuo jų priklausomas, o be jų jūsų seksualinis gyvenimas atsidurti pavojuje.

Nekeliaukite pas mylimąjį po audringo vakarėlio

Išgėrus pakankamą kiekį alkoholio, traukia į žygius. Tačiau keliauti pas mylimąjį neblaiviai – ne pati geriausia mintis. Pirma, emocinė jūsų vyriškio būklė gali labai skirtis nuo jūsų, antra, tokioje būklėje galite pasirodyti jam ne itin patraukli, ir to vėliau gailėsitės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (116)