Praėjusį mėnesį viešėdamas „Radiocentro“ laidoje „Po ketvirtos“ dainininkas Egidijus Dragūnas-Selas sulaukė ir klausimų apie savo asmeninį gyvenimą. Vienas radijo stoties klausytojas pasiteiravo, kada gi E. Dragūnas žada atšokti vestuves su savo mylimąja Eleonora Sebrova.

Tada vyras tikslaus laiko neįvardijo, tačiau sakė apie vestuves galvojantis labai rimtai.

„Žinokite, man tai yra vienas šiomis dienomis pagrindinių dalykų, kuris sukasi mano galvoje. Galvoju, kodėl tiek laiko to nepadariau. Atsirasdavo vis kažkas svarbiau negu mano santuoka. Labai labai noriu artimiausiu metu tai padaryti. Žinokite, gyvenime nėra nieko svarbiau už meilę, už šeimą. Tai yra vidinis komfortas. Santuokos aš noriu kuo greičiau. Galvoju, šį rudenį. Kai įveiksiu porą projektų. Ramiai susiruošiu. Noriu padaryti šventę sau, noriu padaryti šventę savo būsimai žmonai, jeigu ji sutiks, draugams. Tai yra palaima ką nors mylėti“, – radijo stoties eteryje birželio mėnesį atviravo muzikantas.

Egidijus Dragūnas

Kėdainiuose vykusioje koncerno „Vikonda“ jubiliejinėje šventėje parindinio Lietuvos naujienų portalo DELFI kalbintas atlikėjas atviravo, kad vestuves ketina kelti rugsėjį.

„Susituokti planuojame rugsėjo mėnesį, - sakė Egidijus. - Aš noriu didelės fiestos, tačiau Eleonora nori ramios šventės. Tikriausiai darysime taip, kaip nori ji. O po vestuvių sėsime į privatų lėktuvą ir išskrisime medaus mėnesiui“.

Atskleisti, kur ketina kopinėti medų, E. Dragūnas nepanoro.

Į šventę atvykęs kaip svečias E. Dragūnas surengė netikėtą pasirodymą - scenoje atliko dvi dainas.

Egidijus Dragūnas
Egidijus Dragūnas
Egidijus Dragūnas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (148)