Lietuvoje yra daug miestų, į kuriuos galite važiuoti ir dainuodami atpilinėti ant kiekvieno pakampio, po to baksnodami pirštais į kitus komentuoti portaluose. Susitvarkykite patys su savimi pirma. Jei mentalitetas apsiriboja cukraus vatos, čeburekų ir vištos suktinukų valgymu pigiose užeigose, kuriuos pagardinę šiltu alumi (nes pigiau) teršiate mūsų miestą, tai kaltinkite patys save.

Yra daug gerų viešbučių, prabangių restoranų, jūros plotis irgi neapsiriboja ties tiltu. Lygiai tas pats pijokas gali eiti nuo aludės prie aludės, tačiau nedaro to todėl, kad yra per didelis tinginys.

Manau, taip ir A. Užkalnis su savo komentuotojų armija. Juokiasi tas, kas bijo būti apjuoktas. Nelinkėkite Palangai numirti, nes numirsite kartu su ja. Jei neturite pinigų geresnėms pramogoms, kurių Palangoje netrūksta, kaltinkit patys save arba valdžią.

Važiuokite į Švenčionėlius prie prūdo. Maitinimas pigus, aptarnavimas greitas ir bakužių vos už kelis eurus – į valias, išėję vakare į miesto šventę pamatysite veidus, panašius į save. Jūs – bambėti tik sugebanti, amžinai viskuo nepatenkinta tauta. Praplėskit akiratį, atsimerkit.

Gerbiamas A. Užkalni, Palangoje tikriausiai buvote prieš 15 metų ir staiga nubudę iš letargo miego prisiminėt, kad reikia straipsnį parašyti. O gal taip pat nebe užteko pinigėlių pasimaitinti viename iš daugelio prabangių restoranų Palangoje ir apsistoti gražioje viloje ar viešbutyje? Palanga – augantis, gražėjantis kurortas, kasmet traukiantis ne tik varguolius, bet ir turtingus, kultūringus svečius iš visos Lietuvos ir užsienio.

Sveiki atvykę į Palangą, besidžiaugiantys šiuo miestu, lauk iš čia savo gyvenimu nepatenkinti paniurėliai, negadinkit nuotaikos svečiams, vemkite laimingai ant savo miesto pastatų.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Norite pasidalinti savo mintimis? Jūsų patirtis visai kitokia? Rašykite žemiau arba el.paštu pilieciai@delfi.lt: