Hito „Applause“ atlikėja savo „Instagram“ paskyroje pasigyrė, kad per aukcioną įsigijo velionio dizainerio batus „Armadillo“, kurie buvo pardavinėjami aukcione „Christie’s“, skirtame UNICEF paremti.

Naujienas apie pirkinį, kainavusį jai 190 tūkst. svarų (apie 268 590 eurų), ji pranešė kadru, kuriame matuojasi šiuos aukštakulnius, keistos formos batus. Dar dvi poros panašių batų stovi šalia ant stalo, rašo metro.co.uk

When a gift comes to you from Heaven photo by Taylor Kinney best fiancée ever

A photo posted by @ladygaga on

„Kai dovana tau nukrenta iš dangaus“, - parašė ji savo gerbėjams, pridurdama: „Tayloro Kinney, geriausio visų laikų sužadėtinio, nuotrauka“.

Tačiau Lady Gaga šiuo kadru neapsiribojo. Ji paskelbė dar vieną nuotrauką, kurioje ji stovi balkone su kūno spalvos glaustinuke, glausdama prie krūtinės vertingą pirkinį.


„Tegyvuoja McQueenas“, - pareiškė ji, atiduodama pagarbą dizaineriui, kuris tragiškai mirė 2010 metais.

„Žiūrėkite, monstrai, sulaukėme ženklo iš anapus“, - rašė ji.

Dainininkė, kuri batais „Armadillo“ mūvėjo savo dainos „Bad Romance“ vaizdo klipe, kiek vėliau leidiniui „V Magazine“ sakė, kad labai troško turėti šiuos batus kaip savo bičiulystės su A. McQueenu prisiminimą.

„Kiekvieną kartą įėjus į savo drabužinę mane apima liūdesys, kad jis daugiau nežavės pasaulio savo gražia, tamsia, beribe, drąsia vaizduote, - aiškino ji. – Šie batai yra vienintelis apčiuopiamas kūrinys, kuris man liko iš mūsų bendro darbo“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)