„Man atliekant vieną iš dainų, įsisiautėję, nekoordinuojamų judesių vaikinai tiesiog užlipo ant scenos ir pradėjo savo pasirodymą“, - nemaloniais prisiminimais su DELFI dalinosi A. Janonis.

Jaunasis dainininkas su iškilusiu nesklandumu susitvarkė profesionaliai. Jis ne tik nenuvijo jaunuolių nuo scenos, bet ir davė progą pašokti pagal dainuojamą dainą.

„Nuraminau vaikinus ir leidau jiems pabūti ant scenos man atliekant vieną kūrinį, padarydamas pramogą ne tik jiems, bet ir žiūrovams. Ekspromtu surengiau šokių konkursą ir leidau kiekvienam iš jų pasireikšti. Tokiais netikėtais atvejais nėra laiko galvoti, privalai veikti“, - juokdamasis pasakoja atlikėjas.

Tiesa, šis įvykis tuo nepasibaigė. Dar po kelių dainų pasirodė vienas iš buvusių vaikinų, kuris vos pastovėjo ant scenos. Linksmuolis norėjo ne tik pašokti, bet ir perduoti linkėjimus savo mylimai merginai. Organizatoriai buvo priversti pašalinti įsiaudrinusį gerbėją nuo scenos.

A. Janonis prisipažino, kad įvykis atlikėją šiek tiek išgąsdino: „Nežinai kaip jaustis, kai dainuoji miniai žmonių ir netikėtai supranti, kad minia priartėjo šiek tiek per arti bei tampa ranka pasiekiama. Smagu, kad šie gerbėjai buvo gerai nusiteikę, tačiau niekada negali žinoti, kas tavęs laukia... Turi būti visą laiką pasiruošęs ir tai šiek tiek baugina“.

Primename, jog Audrius Janonis dar visai neseniai lankėsi Danijoje ir iškart po kelionės kibo į darbus. Penktadienio pasirodymas Anykščiuose atlikėjui buvo vienas iš daugelio vasaros maratono koncertų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)