Mergina mirė būdama 22-ejų metų, rašo BBC.

Kristen Foster teigė, kad Bobbi Kristina mirė sekmadienį, apsupta savo šeimos ir „pagaliau yra ramybėje, Dievo rankose“.

„Bobbi Kristina Brown mirė 2015 metų liepos 26 dieną, apsupta savo šeimos, – teigė K. Foster.  – Ji  pagaliau yra ramybėje, Dievo rankose. Mes norime dar kartą padėkoti visiems už milžinišką meilę ir paramą per šiuos pastaruosius kelis mėnesius“.

Reaganas Morrisas iš BBC Los Andžele sakė, kad K. Brown svajojo tęsti toliau savo mamos pradėtus darbus kaip dainininkė ir aktorė, turėjo kelis nedidelius vaidmenis televizijoje, tačiau jos karjera neįsibėgėjo“.

K. Brown buvo vienintelė velionės Whitney Houston ir R&B dainininko Bobby Browno dukra.

Primename, kad B. K. Brown buvo rasta be sąmonės vonioje sausio 31 d. Tuomet ji išvežta į ligoninę, kuriai moteriai mediciniškai sukelta koma.

B. K. Brown į slaugos ligoninę Atlantoje buvo perkelta prieš kelias savaites. Ligoninėje dėl savo gyvybės mergina nesėkmingai kovojo jau kelis mėnesius. Savo namų vonioje be sąmonės ji buvo aptikta sausį. Nuo to laiko jos gyvybę palaikė aparatai, o medikai teigė, kad vilties, jog mergina atsigaus, nebuvo.

Praėjusį mėnesį skelbta, kad šeima priėmė sprendimą Bobbi Kristiną perkelti į slaugos ligoninę, kur jai nebeduodama vaistų. Buvo laukiama, kol merginos gyvybė užges.

Įtarimai

Bobbi Kristinos tėvai skirtingais keliais pasuko 2006 metais, o oficialiai išsiskyrė 2007-aisiais. Dukters globa buvo patikėta W.Houston.

Motiną ir dukrą siejo itin glaudus ryšys, Bobbi Kristina lydėjo dainininkę į visus renginius ir apdovanojimų ceremonijas.

Merginos tėvai 2005 metais pasirodė televizijos realybės šou "Būti Bobby Brownu" („Being Bobby Brown“), kuris atskleidė šiek tiek detalių apie jų audringą santuoką ir kovą su priklausomybėmis.

Po motinos mirties Bobbi Kristina, ketinusi sekti W.Houston pėdomis ir tapti dainininke, su keliais artimaisiais pasirodė dar viename realybės šou, kuriame jie pasakojo, kaip mėgina susitaikyti su skaudžia netektimi.

Galutinėje koronerio ataskaitoje buvo rašoma, kad W.Houston prieš nuskęsdama tikriausiai padaugino narkotikų ir alkoholio, o prie jos mirties prisidėjo širdies liga, sukelta narkotikų vartojimo.

Bobbi Kristiną vonioje ištikusios nelaimės aplinkybės tokios pat tamsios.

Vasarį JAV žiniasklaida pranešė, kad policija pradėjo tyrimą dėl Bobbi Kristinos vaikino Nicko Gordono, kuris, kaip skelbta, tvirtino, jog rado ją vonioje.

Remiantis pranešimais, ant Bobbi Kristinos kūno buvo aptikta neaiškių sužeidimų, patirtų dar prieš incidentą. Taip pat būta kalbų apie galimą narkotikų perdozavimą.

N.Gordonas augo W.Houston namuose kartu su Bobbi Kristina, nors atlikėja jo oficialiai nebuvo įsivaikinusi.

Apie savo romantiškus ryšius N.Gordonas ir Bobbi Kristina papasakojo jau po W.Houston mirties.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (395)