Katinėliai yra draugiški ir tvarkingi, pasitiki žmogumi, mėgsta būti glostomi, bet tuo pačiu puikiai mokėtų elgtis ir lauke.

Stepukas

Jis – laimės kūdikis. Turėdamas 6 šratus nuo orinio ginklo kojose, pilve, krūtinėje, jis sugebėjo išgyventi. Tiek kartų susitikęs akis į akį su mirtimi jis neprarado vilties sulaukti pagalbos ir... sėkmė neapleido... Rusvaplaukis ir labai geras žmogui. Jį tik glostyti ir glostyti. Nelabai sutaria su kitais katinais, dominuojantis, tad būtų puikus sargas ir į kiemą nuosavą nieko neįleistų. Stepukas – apie 3 metų amžiaus, kastruotas ir skiepytas.

Ramūnėlis

Istorija jo liūdna ir graudi. Radęs namus, jais džiaugėsi neilgai. Turėjo šeimininkę ir minkštą guolį, tačiau vieną dieną atsidūrė gatvėje... Jo tiesiog atsisakė, nebeieškojo, paliko likimo valiai. Šiuo metu jis globojamas namuose, tačiau labai ieškome namų su galimybe jam eiti į lauką. Jis tikrai jo pasiilgo, nori pasivolioti ant žolytės, museles pagaudyti. Yra geras ir draugiškas katinėlis. Ramūnėlis – apie 3 metų amžiaus, kastruotas ir skiepytas. Atkreipkite dėmesį, nelikite abejingi, suteikite namus ir jie atsidėkos begaline meile. O mes galėsime padėti kitiems bėdžiams, kurių tikrai daug laukia pagalbos.

Balčius

Vienas iš gatvės katinėlių, kurio gyvenimas ir
likimas niekam nerūpėjo, kol vieną dieną neabejingas žmogus pranešė apie
sužeistą ir išvargusį katiną, kuris, deja, visiems trukdo. Išgelbėjom,
išgydėm ir ieškome jam namų. Balčius atsigavo, išgražėjo, kailiukas
ataugo. Pats be galo mielas, labai mėgsta sėdėti ant kelių ir, kai
pilvukas kasomas, murkia kaip traktorius. Galėtų eiti į lauką, nes nuo
žmogaus niekur nebėga ir pasitiki. Tad namai su nuosavu kiemu puikiai
tiktų! Balčius – apie 2 metų amžiaus, kastruotas ir skiepytas.

Daugiau informacijos – tel. 8 608 82 128 ir el. paštu vaicekauskaite.laura@gmail.com.