Kartą 1000 km lenktynes jau laimėjęs Martynas Samuitis, išvažiuodamas iš savo garažo, parbloškė vieną savo komandos mechanikų.

Mechanikas atsipirko suplėšytu kombinezonu, bet incidentas išgąsčio į komandą įnešė nemažai.

Pravažiavę apie 50 ratų „RIMO“ komanda nutarė atlikti keitimą. M. Samuitis pakeitė Rimantą Blažulionį, bet nuo savo garažo nuvažiavo tik keliolika metrų – atsisakė dirbti vienas cilindrų.

Įsivyravo darbinis chaosas ir komanda karštligiškai ieškojo to priežasties. Po kelių minučių rado kaip laikinai ją išspręsti. Mechanikai įjungė iššokusius saugiklius ir M. Samuitis šovė į trasą. Mechanikas neatsargiai stovėjo šalia automobilio ir M. Samuitis jį kliudė galiniu sparnu.

Mechanikas greitai atsistojo ir nors iš jo nosies ir pradėjo bėgti kraujas, bet jis atsipirko tik suplėšytu kombinezonu. Mechanikas tuoj šoko prie darbo, o jo buvo pakankamai. Po kelių ratų M. Samuitis vėl grįžo į techninio aptarnavimo zoną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)