Į nemalonią situaciją DELFI skaitytojas Vytautas pakliuvo Karoliniškių mikrorajone, L. Asanavičiūtės g.

„Be 10 minučių 10 val. „Lexus“ automobilio vairuotojas užstatė mano automobilį ir išėjo. Dešimt minučių laukiau, spaudžiau garso signalo, niekas nesureagavo, pradėjom klausinėti kaimynų, kas vairuotojas, niekas nežinojo. Jau ne pirmas kartas, kai jis užstato automobilį“, – pasakojo Vytautas.

Po dešimties minučių jis kreipėsi į pareigūnus, kurie užregistravo pranešimą, tačiau į įvykio vietą atvažiuoti nespėjo – po 20 min. laukimo pagaliau pasirodė „Lexus“ vairuotojas, kuris, pasak skaitytojo, net neatsiprašęs išvažiavo.

DELFI skaitytojas Vytautas stebėjosi, kad vairuotojas automobilį užstatė nepaisant to, kad aplinkui buvo pilna vietos, kur jis galėjo laikinai palikti savo transporto priemonę, be to, net neatsiprašė už kitų sugaištą laiką.

DELFI kreipėsi į Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrį, kaip tokiu atveju elgtis prieš savo valią kiemuose įkalintiems vairuotojams.

„Atsitikus taip, kad KET pažeidėjas spėja nuvažiuoti iš įvykio vietos iki atvykstant policijai, tačiau spėta padaryti pažeidimo nuotraukas, siūlome jas atsiųsti policijai, pasinaudojant policijos elektroninių paslaugų portalo ePolicija (https://www.epolicija.lt/web/guest/report-anonymous) teikiamomis galimybėmis.

Prie pranešimo reikėtų pridėti pažeidimą įrodančią nuotrauką – tik reikėtų, kad nuotraukoje būtų aiškiai matomas automobilio valstybinis numeris ir aplinka, iš kurios būtų galima vienareikšmiškai spręsti apie KET pažeidimo faktą.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (254)