Kalbame apie išmaniuosius telefonus ir programėles, kurias galite pasisiųsti. Pateikiame populiariausias programėles, padėsiančias jums sportuoti ir sveikai maitintis.

„Nike Training Club“

Programėlė tinka išmaniajam telefonui „iPhone“.

Jei asmeninis treneris šiuo metu jums – per brangu, rinkitės šią programėlę. Nemokamoje programėlėje – daugybė profesionalų, sportininkų, garsenybių trenerių patarimų, kurie pritaikyti specialiai moterims.

„Endomondo Sports Tracker“

Programėlė tinka išmaniesiems telefonams su „Android“ sistema, „iPhone“ ir „BlackBerry“.

Programėlė skirta bėgikams, dviratininkams. Ši programa naudoja GPS sudaryti maršrutams, fiksuoja istoriją, parodo, kiek kilometrų nubėgote ar numynėte, o kas svarbiausia – parodo, kiek kalorijų sudeginote.

„Eat This, Not That!“

Programėlė tinka išmaniajam telefonui „iPhone“

Tai ne šiaip žaidimas, kuris padės sulieknėti. Šis žaidimas rodo du panašius produktus, o jūs spėjate, kuris labiau maistingas ir turi mažiau kalorijų. Žaidimas ne tik smagus, bet ir skatina rinktis naudingesnius patiekalus.

„Calorie Counter MyNetDiary“

Programėlė tinka išmaniuosiems telefonams su „Android“, „iPhone“.

Norint sulieknėti tenka keisti įpročius, judėti, kitaip maitintis. Ši programėlė padės skaičiuoti kalorijas ir maistingas medžiagas, taip pat pasiūlys tinkamus pratimus.

„JEFIT“

Programėlė tinka išmaniesiems telefonams su „Android“.

Jei jūsų tikslas – kardiotreniruotės ar pilates, ši programėlė – ne jums. Ji skirta sporto salių maniakams. Joje – šimtai pratimų, kuriuos galima pasirinkti iš anatomijos žemėlapio.

„Daytum“

Programėlė tinka išmaniajam telefonui „iPhone“.

Programėlė padės fiksuoti treniruotes, skaičiuoti kalorijas ir netgi parodys, kaip jaučiatės.

„DailyBurn“

Programėlė tinka išmaniajam telefonui „iPhone“.

Ši programėlė puikiai tiks pradedantiesiems. Galėsite peržvelgti profesionalų parašytus straipsnius apie pratimus, gausite patarimų, kaip sulieknėti, kokius tikslus kelti.

„Fooducate Nutrition Scanner“

Programėlė tinka išmaniuosiems telefonams su „Android“ sistema, „iPhone“.

Batonėlis su baltymais atrodo neprastas pasirinkimas, bet gal yra geresnių? Ši programėlė pateiks patarimų apie mitybą, netgi padės susidaryti mitybos planą.

„GymGoal“

Programėlė yra išmaniajame telefone „iPhone“.

Ši programėlė išmokys pratimų, padės rasti balansą, pasirinkti subalansuotus pratimus, kurie sustangrins kūną.