Jie jau trečią ar ketvirtą kartą apipaišo baro tualeto siena. Telefonu E. Čyvas stebėjosi, kad sienas aprašinėję vandalai tai daro nežinia kodėl.

„Tiesiog ateina žmonės su flomasteriais ar markeriais ir parašo ką nors ant baltų gražių sienų bei veidrodžių. Tie užrašai – jaunatviški, be jokios logikos, be jokių idėjų, bereikšmiai ir net nesupranti, kodėl žmonės taip daro – ar norėdami pasilinksminti, ar tai psichologinė liga“, – stebėjosi jis.

Pašnekovas įtaria, kad tualetą užrašais „Vilnius riot squad“ „išdailinti“ galėjo vyriškis raudonais marškiniais ir ūsais – apie tai jam papasakojo bare buvęs žmogus: „Jis neva pabėgo į kitą barą. Tačiau nubėgęs ten, jo neberadau. Nežinia, ar jis tikslingai bėgo, nes suprato, kad mes jo ieškom, ar tiesiog paspruko, o gal tiesiog buvo klaidingi parodymai. Nesu įsitikinęs, kad tai tariamai padaręs vyriškis iš tiesų taip atrodė“.

E. Čyvas kviečia chuliganą prisipažinti, o žinančius daugiau apie įvykį – suteikti informacijos. Į policiją baro vadovas nesikreipė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)