Įspūdingi 2015 m. rezultatai

2015 m. vasarį DELFI Piliečio rubriką per visą jos gyvavimo istoriją aplankė rekordinis skaičius žmonių – rubriką skaitė daugiau nei 435 tūkst. skaitytojų. Jubiliejiniai metai skaitytojų kuriamai rubrikai apskritai yra itin sėkmingi – per penkerius pirmuosius šių metų mėnesius ją kiekvieną mėnesį aplanko daugiau nei 400 tūkst. skaitytojų.

Galimybė pasidalinti patirtimi, pranešti naujieną tokiam būriui žmonių džiugina ir skaitytojus – jie aktyviai dalijasi savo tekstais, turima informacija, nuotraukomis ar vaizdo medžiaga: per penkerius metus beveik 8000 naujienų buvo publikuota skiltyje „Piliečių naujienos“, daugiau nei 6700 skaitytojų nuomonių pasirodė skiltyje „Vox Populi“.

„Smagu, kad per penkerius metus neblėsta skaitytojų noras dalintis tuo, ką pastebi, kas juos nustebina ar priverčia nusišypsoti, su kitais. Operatyvi informacija iš įvykio vietos, neįtikėtinos istorijos tiesiai iš skaitytojų lūpų – tuo kasdien DELFI skaitytojus džiugina Piliečio rubrikos autoriai“, – sakė DELFI Piliečio redaktorė Kamilė Baubinaitė.

Keičia skaitytojų gyvenimus

Per penkerius metus DELFI Piliečio rubrika tapo platforma, kurioje ne tik galima dalintis informacija ar nuomone, bet ir tobulėti pačiam, diskutuoti su kitais ir net pakeisti savo gyvenimą.

Džiugu, kad skaitytojų tekstai randa kelią į kitų širdis. Pavyzdžiui, nuoširdų ir aktualų tekstą parašiusi ir apie menką uždarbį DELFI Piliečio rubrikoje prisipažinusi teisininkė sulaukė net 3 darbo pasiūlymų. Ne kartą vienas kito elektroninio pašto adresų yra teiravęsi meilės ieškantys, prisipažinę apie nesėkmingos antrosios pusės paieškas.

Po publikacijų DELFI, į portalą kreipęsi skaitytojai gali tikėtis sulaukti kitų gerų žmonių pagalbos – viršutinių dantų netekusi ir į skolų liūną įklimpusi skaitytoja Martyna sulaukė kitų skaitytojų paramos ir galimybės atlikti operaciją, po kurios vėl gali šypsotis plačia šypsena.

Kartu su skaitytojais džiaugiamės jų aktyvumu ir rubrikos populiarumu bei kviečiame kaip ir kasmet išrinkti įdomiausius ir daugiausiai diskusijų sukėlusius DELFI Piliečio tekstus 2015 m.

Balsuoti galite keturiose nominacijose – rinkdami verčiausią laimėti nuomonę, naujieną, gražiausią nuotrauką ir įdomiausią filmuką. Nugalėtojai bus paskelbti ruggpjūčio 3 d. – jiems atiteks 12 mėn. pasirinkto DELFI grupės žurnalo prenumerata.


Penktojo gimtadienio proga apdovanosime visus DELFI skaitytojus – rugpjūčio pradžioje bus paskelbti net 5 konkursai, kuriuose bus galima laimėti įspūdingus prizus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)