Vienas iš svarbių klausimų, kurį būsimieji jaunavedžiai prisimena dažniausiai per vėlai, tai kaip nustebinti svečius, laikrodžiui išmušus dvylikai. Juk tai – svarbi akimirka, kai reikia keltis taures už jaunuosius. Tačiau vis dažniau poros nori kuo įdomesnių pramogų svečiams, pasitikdami rytą jau kaip vyras ir žmona. Tad keletas pasiūlymų Jums, kaip galite sutikti vidurnaktį savo šventėje.

Viena iš populiariausių vidurnakčio sutiktuvių – fejerverkai. Tai – vienas iš efektingiausių šventės atributų. Pasitarę su savo šventės vedėju, galite sukurti nuostabų fejerverkų šou. Didžėjus tinkamu metu paleidžia Jūsų mėgstamą dainą, o vedėjas pagal muzikos ritmą paleis fejerverkus į dangų. Nors ši pramoga palieka nepamirštamų įspūdžių, didelė kaina verčia ieškoti alternatyvų.

Smėlio ceremonija, kilusi iš Havajų. Jaunieji turi po skirtingų spalvų smėlio saujelę, kurią beria į vieną bendrą stiklinį indą. Ši ceremonija simbolizuoja dviejų skirtingų gyvenimų susipynimą į vieną. Taip pat pabrėžia jūsų santuokos tvirtumą, nes niekas jau šių skirtingų spalvų smėlio, kaip ir jūsų meilės, nebeatskirs. Tai bus ne tik graži akimirka, bet ir meno kūrinys, kuris papuoš jaunavedžių namus.

Vis labiau populiarėja gintaro dulkių ceremonija. Ši tradicija kilusi iš pagonių, kuomet gintaro dulkės buvo aukojamos metant į laužą, mintyse sugalvojant slapčiausius troškimus. Vestuvių vidurnaktį šią tradiciją pateikti galima aukure užkūrus liepsną ir davus kiekvienam svečiui po saujelę gintaro dulkių. Mesdami jas į laužą, svečiai Jums pasako po gražiausią palinkėjimą ir įkursto Jūsų šeimos židinį, kad jis niekuomet neužgestų. Laužas stipriai suliepsnoja.

Dangaus žibintai. Jeigu nebenorite išlaidauti, pasiūlykite svečiams vietoje gėlių atsinešti po dangaus žibintą. Išmušus dvylikai, visi svečiai paleis žibintus į dangų kartu su palinkėjimu Jums. Daugybė šviesų nušvies dangų. Tai bus šilta ir nepamirštama akimirka.

Šviečiantys balionai. Iš specializuotų balionų parduotuvės galite įsigyti po vieną baltą balioną su LED lempute kiekvienam svečiui. Vidurnaktį visi svečiai paleidžia balionus į dangų, užrašę po palinkėjimą, ir stebi, kaip norai ir svajonės kyla aukštai į dangų.

Pamergių ir pabrolių „flash mob'as“. Ši pramoga populiari visame pasaulyje, naudojama ne tik vestuvėms. O jūs ja galite išnaudoti savaip. Išmokite šokti linksmą šokį su savo pulku ir pademonstruokite jį visiems svečiams vidurnaktį. Bus puiki staigmena.

Pasirinkimų vidurnakčio pasirodymui iš tiesų nemažai. Rasite kiekvieno skoniui ir vestuvių biudžetui tinkamą variantą, kuris Jūsų puotą vainikuos įsimintinu ir širdžiai brangiu pasirodymu.