Šiuo metu Lietuvos regbio-7 rinktinė netgi viršydama savo pačios svajones užima itin aukštą devintą vietą stipriausiųjų 12-os Europos ekipų divizione.

Sėkmingai susiklosčius kovoms, mūsų šalies rinktinė gali pakilti į aštuntąją poziciją. Kad ir kokia varginanti kelionė buvo, tai nenumušė vyrams ūpo kovoti dėl pergalių regbio gimtinėje. Vienas svarbiausių veiksnių aukšto lygio varžybose yra žaidėjų sveikata.

„Itin džiugu, kad žaidėjai yra sveiki ir gali šimtu procentų atsiduoti Lietuvai aikštėje. Žinoma, žaidėjai yra patyrę tam tikrų traumų, tačiau jos nėra esminės“, – teigė Lietuvos regbio-7 rinktinės gydytojas Andrius Aukštakalnis.

Matydamas žaidėjų atsidavimą treniruočių metu, jis mano, kad vyrai Anglijoje kovos tikrai ne dėl vienos pergalės.

Priminsime, kad mūsų ekipos rungtynės B grupėje vyks 15 val. 20 min. su Ispanija, 18 val. 2 min. – su Anglija, 20 val. 22 min. – su Italija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)