Ingredientai

Druska žiupsnelis
Sojos padažas 1 šaukštelis
Česnakai 5 skiltelės
Citrinų sultys 2 šaukštai
Vanduo 2 šaukštai
Kukurūzų krakmolas 2 šaukšteliai
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Vištienos filė supjaustykite mažais gabalėliais ir pabarstykite druska.

Šparagus susmulkinkite ir dėkite kepti į įkaitintą aliejų. Susmulkinkite česnakus ir suberkite kartu su imbiero milteliais į keptuvę. Gerai išmaišykite.

Vis pamaišant šparagus pakepkite apie 5 minutes ir atidėkite į šoną.

Įkaitintame aliejuje apkepkite vištienos gabaliukus, kol iškeps ir atidėkite į šoną.

Vištienos sultinį sumaišykite su sojos padažu. kitame dubenėlyje sumaišykite vandenį ir kukurūzų krakmolą.

Į keptuvę supilkite vištienos sultinį, krakmolą ir citrinų sultis. palaukite kol užvirs ir sudėkite vištieną ir šparagus. Pabarstykite pipirais.

Patroškinkite kelias minutes ir galite patiekti.

Patiekite su ryžiais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai