Ingredientai
Vištienos filė
500
g
Šparagai
300
g
Vištienos sultinys
0.5
puodelio
Druska
žiupsnelis
Sojos padažas
1
šaukštelis
Česnakai
5
skiltelės
Džiovinto imbiero milteliai
0.5
šaukštelio
Citrinų sultys
2
šaukštai
Vanduo
2
šaukštai
Kukurūzų krakmolas
2
šaukšteliai
Pipirai
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Vištienos filė supjaustykite mažais gabalėliais ir pabarstykite druska.
Šparagus susmulkinkite ir dėkite kepti į įkaitintą aliejų. Susmulkinkite česnakus ir suberkite kartu su imbiero milteliais į keptuvę. Gerai išmaišykite.
Vis pamaišant šparagus pakepkite apie 5 minutes ir atidėkite į šoną.
Įkaitintame aliejuje apkepkite vištienos gabaliukus, kol iškeps ir atidėkite į šoną.
Vištienos sultinį sumaišykite su sojos padažu. kitame dubenėlyje sumaišykite vandenį ir kukurūzų krakmolą.
Į keptuvę supilkite vištienos sultinį, krakmolą ir citrinų sultis. palaukite kol užvirs ir sudėkite vištieną ir šparagus. Pabarstykite pipirais.
Patroškinkite kelias minutes ir galite patiekti.
Patiekite su ryžiais.
Atsiliepimai