Ingredientai

Druska 1 šaukštas
Kmynai 2 šaukštai
Rozmarinai 1 šaukštas
Aliejus 2 šaukštai
Porcijos: 4
Šiam paprastam, bet labai skaniam patiekalui būtinos šviežios ir mažos bulvytės - tos, kurių niekas nenori skusti, nes yra tiesiog per mažos.

Gaminimo eiga

Bulvytes kruopščiai nuplaukite su šepetėliu.

Perpjaukite pusiau.

Perpjautą pusę apibarstykite druska, rozmarinais ir kmynais palikite kelioms minutėms pastovėti.

Tuo metu aliejumi patepkite kepimo popierių.

Bulvytes sudėkite ant kepimo popieriaus perpjauta puse žemyn.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.

Patiekite su rūgpieniu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai