Ingredientai

Bulvės 3 vnt.
Druska 1 šaukštelis
Aliejus 1 šaukštas
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

Nulupkite bulves ir supjaustykite kuo plonesniais griežinėliais.

Suberkite juos į šaltą vandenį. Kelias minutes palaikykite, nupilkite vandenį ir vėl užpilkite šviežio šalto vandens.Kelias minutes palaikykite ir nupilkite.

Bulvių griežinėlius gerai nusausinkite: arba su popieriniais rankšluosčiais arba salotų džiovyklėje.

Nusausintas bulves patepkite aliejumi ir apiberkite druska. Atsargiai išmaišykite.

Griežinėlius kiek telpa sudėkite ant lėkštės, kurią galima kaitinti mikrobangų krosnelėje. Svarbiausia, kad griežinėliai nesiliestų vienas prie kito.

Tris minutes kepkite mikrobangų krosnelėje, nustačius stipriausią kaitinimo rėžimą.

Sumažinkite kaitinimo rėžimą per pusę ir kepkite dar tris minutes.

Jei dar liko netraškių bulvių griežinėlių, pakaitinkite dar minutę.

Bulvių traškučiai paruošti!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai