Dabar iki spalio mėnesio fitneso ir kultūrizmo sportininkai ruošis kitam – rudens – žiemos sezonui, kuris žada būti ir įdomus, ir patrauklus piniginiais prizais.

Sezonas prasidės spalio 10 dieną Austrijos kultūrizmo ir fitneso taurės varžybomis, toliau sportininkai turės galimybę spalio 17 dieną dalyvauti Daugpilyje vyksiančiame Gintarinės taurės turnyre, spalio 24 dieną Gargžduose vyks Lietuvos kultūrizmo ir fitneso federacijos organizuojamos atviros Lietuvos – Latvijos kultūrizmo ir fitneso taurės varžybos.

Jose geriausi sportininkai galės džiaugtis solidžiais piniginiais prizais – vyrų absoliučiam nugalėtojui bus įteikta 700 eurų, antros vietos laimėtojui – 300 eurų, trečios – 100 eurų.

Moterų absoliučiai nugalėtojai atiteks 500 eurų, antros vietos laimėtojai – 300 eurų ir trečios – 100 eurų.

Na, o sezoną vainikuos aukščiausio rango ir ilgiausią istoriją kultūrizmo gyvenime turinčios „NABBA Universe“ varžybos, kurios, kaip įprasta, vyks Didžiojoje Britanijos Sautporto mieste.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)