Priešais vairuotoją važiavusi transporto priemonė buvo apklijuota lipdukais su sraigtasparniais, šaudančiais raudonomis žvaigždėmis, ir Georgijaus juostele perjuosta žvaigžde. Ant automobilio taip pat buvo užklijuoti ir „Vičiūnų“ įmonių grupei priklausančių prekės ženklų – „Viči“ ir „Esva“ – lipdukai.

DELFI skaitytojas stebėjosi, kodėl galimai įmonei priklausantis sunkvežimis dekoruotas prieštaringas nuomones sukelti galinčiais lipdukais. DELFI primena, kad Georgijaus juostelė daugeliui simbolizuoja Sovietų Sąjungos pergalę Antrajame pasauliniame kare, tačiau vieningos Ukrainos rėmėjams tai agresoriaus ženklas, nes tokias juosteles Ukrainoje nešioja prorusiški separatistai. Raudona žvaigždė laikoma komunizmo simboliu.

Kreipusis į „Vičiūnų grupės” komunikacijos direktorę Aldoną Grinienę paaiškėjo, kad sunkvežimis iš tiesų priklauso įmonei. Šiuo metu skaitytojo nusistebėjimą sukėlę lipdukai jau nuklijuoti.

„Automobilis priklauso vienai “Vičiūnų grupės” įmonei Rusijoje. Darbuotojams yra draudžiama bet kokiomis priemonėmis ženklinti automobilius, kurie priklauso įmonei. Dėkojame skaitytojui, lipdukai pašalinti. Komentaro iš vairuotojo gauti neturime galimybės, jis šiuo metu nebedirba įmonėje. Tai yra pirmas toks atvejis ir stengsimės kad daugiau tai nepasikartotų“, – teigė A. Grinienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (419)