Jame Ugnius Kiguolis neslepia nusivylimo tokiais V. Baumilos, su kuriuo juos kažkada siejo bičiuliški santykiai, žodžiais.

Be to, U. Kiguolis, užsimena kad broliai Vaidas ir Donatas Baumilos prieš kelerius metus dirbo pas jį ir paliko skolas. Verslinininkas nedetalizuoja, nei ką dirbo broliai, nei apie kokio dydžio skolą kalbama, tačiau pramogų pasaulis jau pasičiupo jo žodžius ir dūzgia nuo kalbų apie „skoloje sėdinčius brolius“.

Į U. Kiguolio pastebėjimus apie paliktas skolas gana greitai sureagavo Vaido Baumilos brolis Donatas, kuris toje pačioje Kauno verslininko paskyroje kilusioje diskusijoje patikino apie kažkokias skolas ir darbus nekomentuosiantis, nes „nesamonių nekomentuoju“. Vis dėlto, rodos, Ugnių Kiguolį ir brolius Baumilas kurį laiką siejo darbo santykiai – toks įspūdis susidaro iš tolimesnio U. Kiguolio ir D. Baumilos susirašinėjimo. Panašu, kad šioje istorijoje liko tamsių, bet kol kas nutylimų detalių.

„Donatai: atsakyk, ką dirbo pas mane Vaidas ir už ką gavo algą? O jei vis dar nepameni kas, kaip ir kodėl, mielai priminsiu kartu su išrašais ir bendradarbių komentarais. Nes papasakojus viešai, kodėl, kaip ir kas buvo, ne man, o tau būtų ne kažką, - savo paskyroje rašė U. Kiguolis. - Aš galiu tavęs asmeniškai tik atsiprašyti, kad buvo periodas, kada neradau sprendimo ir nesugebėjau žiūrint draugui į akis pasakyti, jog jį reikia atleisti iš darbo. Ir net po viso to aš padariau taip, kaip tu norėjai“.

„Kol kas plačiau nekomentuosiu. Jie man yra skoloje ir tegul jiems būna tai ant sąžinės, - portalui KLUBAS.lt sakė U.Kiguolis. - Nenoriu viešai kelti jų problemų į viršų. Aš juos gerbiu, kad ir kokie jie bebūtų. Gaila, kad geri darbai greitai pasimiršta“.