Taigi, pabandžiau sudaryti sąrašą vyrų, užsiimančių skirtinga veikla, kilusių iš skirtingų šalių tačiau, nepriklausomai nuo šių skirtumų, besirengiančių išties stilingai ir gražiai.

Jude Law

Ko gero, puikiai visiems pažįstamas britų aktorius Jude Law ne tik vaidina geruose filmuose, tačiau ir puikiai rengiasi. Nors šiame stilingai besirengiančių vyrų sąraše jis yra pats vyriausias, tačiau savo aprangos dėka jis visuomet atrodo jaunatviškai ir stilingai.

Išskirtiniu Jude Law aprangos akcentu, ko gero, būtų galima pavadinti po švarkais vilkimus marškinėlius trumpomis rankovėmis. Šviesių ar tamsių spalvų, neretai ir gilesnių iškirpčių marškinėliai, kurie iš pirmo žvilgsnio turėtų nederėti prie kostiumo ar švarko, jam puikiai tinka ir padeda sukurti stilingo ir jaunatviško vyro įvaizdį.

Jude Law taip pat mėgsta retesnius aprangos akcentus - skrybėles bei šalikus, kuriuos puikiai priderina prie savo aprangos.

David Beckham

Dar vienas britas, kurio pristatinėti tikrai nereikia, kadangi jis yra puikiai žinoma visame pasaulyje tiek vyriškai, tiek moteriškai auditorijai. Prieš keletą metų profesionalaus futbolininko karjerą pabaigęs David Beckham šiuo metu užsiima verslu, dirba modeliu ir yra daugelio garsių prekinių ženklų reklaminis veidas.

Žinoma, stilius yra neatsiejama tokios veiklos sudedamoji dalis, todėl David Beckham visuose renginiuose atrodo nepriekaištingai. Tačiau tai, kas jį išskiria iš kitų stilingai renginių metu besirengiančių vyrų yra jo kasdienė apranga, kuri, nors ir nėra tokia formali, tačiau taip pat atrodo puikiai.

David Beckham taip pat turi keletą stiliaus akcentų, kuriuos galima dažnai pastebėti, jo kasdienėje aprangoje: nesukišti į kelnes ir iki paskutinės apykaklės sagos užsagstyti marškiniai, džinsai bei iš Anglijos kilusi Flat Cap kepurė.

David Gandy

Trečiasis britas stilingų vyrų sąraše yra modelis David Gandy. Galbūt mažiau Lietuvoje žinomas vyras jau daugiau nei 10 metų dirba modeliu žymiausioms pasaulio drabužių kompanijoms, rašo tinklaraštį apie madą, apžvalgas apie automobilius bei gyvenimo būdą.

Nesvarbu, ar David Gandy yra sutinkamas renginiuose, ar gatvėje, jis visuomet būna nepriekaištingai apsirengęs ir atrodo stilingai.

Švarkai su liemenėmis ir trijų dalių kostiumai yra skiriamasis David Gandy aprangos bruožas. Dažnai jį galima pamatyti vilkint iš kelių kostiumų sudarytą aprangos derinį - švarkas ir liemenė priklauso vienam, o kelnės visiškai kitam kostiumui. Stilingi, kokybiški ir puikiai atrodantys rudų atspalvių batai taip pat yra neatsiejama David Gandy aprangos dalis.

Justin Timberlake

Dainininkas ir aktorius Justin Timberlake jau kelis pastaruosius metus vis patenka į stilingiausių vyrų sąrašus, kuriuos renka populiariausi vyrų žurnalai ir portalai. Ir tai tikrai nėra atsitiktinumas, kadangi jis tikrai rengiasi puikiai.

Renginių metu jis visuomet išsiskiria savo formalia apranga, naudodamas įvairias stiliaus detales: ryškesnių spalvų arba turinčius raštų kostiumus, marškinius ar stilingus batus.

Žinoma, Justin Timberlake ir kasdienėje aplinkoje rengiasi stilingai ir gražiai. Nors šioje aplinkoje jį vilkinį kostiumą pamatyti, ko gero, nelabai pavyks, tačiau švarkas, striukė ar, šaltesniu oru vilkimas paltas, yra pakankamai dažnas Justin Timberlake pasirinkimas.

Johannes Huebl

Šiuo metu New York gyvenantis, tačiau iš Vokietijos kilęs modelis, nuotraukose dažniausiai matomas ne vienas, o su savo nuostabia žmona Olivia Palermo, kuri, ko gero yra puikiai pažįstama moteriškai auditorijai kaip viena iš stilingiausiai besirengiančių.

Tačiau ir jos vyras šioje srityje jai nei kiek nenusileidžia. Renginių metų Johannes Huebl visuomet vilki kostiumus, kurie ne tik stilingi ir gražūs, tačiau ir puikiai jam tinka. Pradedant kelnių ilgių ir pabaigiant pečiais - kiekviena jo dėvimo kostiumo detalė atrodo nepriekaištingai.

Tačiau net ir už renginių ribų, kasdienėje aplinkoje Johannes Huebl apranga iš tiesų visuomet atrodo puikiai. Ir visiškai nesvarbu, ar jis vilki kostiumą ar marškinėlius su šortais ir sportiniais bateliais - bet kuris Johannes Huebl aprangos derinys atrodo stilingai ir gražiai.

Reziumė

Štai toks trumpas stilingai besirengiančių žinomų vyrų sąrašas. Kaip ir minėjau, jų tikrai yra gerokai daugiau, o tokių sąrašų būtų galima nesunkiai sudaryti dar bent dešimt.

Tačiau manau, kad pakanka ir šių penkių vyrų ir jų aprangos pavyzdžių, kad būtų galima kažką panaudoti ir pritaikyti sau. Ir nepamirškite, kad svarbiausias dalykas aprangoje yra jūsų drabužių dydis - jeigu jie bus per dideli ar per maži ir netiks jums, tuomet nei brangūs prekiniai ženklai, nei idealiai suderintos spalvos ar raštai nepadės.