Esame gyvūnų gelbėjimo organizacija be patalpų. Šiuos kačiukus perėmėme iš neįgalaus žmogaus, kuris nei gydyti, nei padėti sergantiems gyvūnams negalėjo. Palikti tame bute jie seniausiais būtų likę tik prisiminimu, o gal net ir neprisimintų jų niekas... Išgydėme, paskiepijome, padovanojome šansą išgyventi. Bet ar tikrai visa gyvenimo laimė yra „išgyventi“? Juk norisi tikro, sotaus, saugaus, įdomaus gyvenimo, mylinčio žmogaus šalia, nerūpestingos vaikystės.

Už šių mažylių gydymą (jie sirgo maru) ir jų „tetų“ bei „dėdžių“ sterilizacijas, gydymus, stacionarus, skiepus gydyklai esame skolingi apie 1000 eurų. Ir toliau kapsi pinigėliai už Kvinteto stacionarą.

Ieškome globėjų, kurie sutiktų priglausti vieną, du, tris, ar visus penkis mažylius iki jiems surasime namus. Išlaikysime, reklamuosime, reikalinga tik Jūsų namų globa ir priežiūra (jie savarankiški, tvarkingi). Visi drąsūs, laimingi, socializuoti, bendraujantys. Trys mergytės ir du berniukai.

Taip pat būsime dėkingi už paramą jų gydymui ir išlaikymui stacionare. Mes, savanoriai, labai stengėmės juos ištraukti iš maro gniaužtų, dėkojame gydytojams, kurie taikė tinkamą gydymą, džiaugėmės sulaukę puikių rezultatų, bet nesitikėjome, kad neatsiras žmonės, kurie priims bent laikinai į savo namus šiuos mažiukus, kol ieškosim nuolatinių šeimininkų. Vasara – sunkus metas surasti augintiniui namus, tik gaila, šis argumentas už grotų pasodintų mažylių nė kiek neguodžia. Leiskime kačiukams dainuoti iš širdies – padėkime ištrūkti iš stacionaro narvo! Ačiū neabejingiems!

Susisiekti: tel.: +370 615 58898, +370 689 73782 info@rainiukas.lt (VšĮ „Rainiukas“)