Jau dabar svajoju apie karščiu alsuojančią šalį Jordaniją. Tik pamačius laidą apie šią šalį, žinojau, kad ji bus mano svajonių atostogų tikslas. Jordanas, nors ir nedidelė Artimųjų Rytų šalis, tačiau labai viliojanti.

Per ją teka upė Jordanas, kuris ilgainiui išplovė kalnuose esančias uolienas ir suformavo įspūdingo grožio kanjonus. Šia upe, kur vandens lygis svyruoja nuo keliasdešimt centimetrų iki kelių metrų, organizuojami turistų žygiai pėsčiomis.

Būtent tai ir norėčiau patirti atostogų metu. Po tokio aktyvaus poilsio taip pat aplankyčiau didžiuosius miestus, pasigrožėčiau kultūra, išmėginčiau tradicinę virtuvę. Kai viskas jau bus išragauta, pasinerčiau į saulės vonias Viduržemio jūros pakrantėje.

Tai būtų pačios nuostabiausios atostogos, kai nereikėtų niekur skubėti, prie nieko derintis, kai įgyvendinčiau savo svajonę aplankyti Jordaną ir jo kanjonus!

Monika R.

*****************

Šis rašinys yra konkurso „Mano svajonių atostogos“ dalis. Kviečiame dalyvauti ir jus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)