Lamei, čia gyvena ir moteris vardu Elytė, kuri ne kartą užbėgo baisiems įvykiams už akių, ir išgelbėjo ne vieną mažylį, kuriems sėkmingai surado namus.

Šįkart istorija tokia, kad kelios vietinės katės atsivedė kačiukų, vėliau jas sugavo sanitarinė tarnyba (tam, kad sterilizuotų pagal PSP programą), o kačiukai liko vieni laukti grįžtančių mamų... Žinoma, greitai jų nesulaukę, sunerimo, pradėjo verkti ir greit leido aplinkiniams sužinoti apie savo egzistavimą, o visi žino, kas nutinka, kai kačiukai tampa visiems „žinomi ir prieinami“.

Elytė, nors ir gyvendama miniatiūriniame kambariuke, suskubo padėti ir paaukoti jiems dalį savo erdvės, brangaus laiko ir ramybės, kad tik jie nesulauktų įprasto čionykščių likimo, kad tik turėtų šansą likti gyvi, užaugti ir būti laimingi.

Mažyliams maždaug 1,5- 2 mėn., nuotraukose raina su baltu kakliuku – katytė, raina (kailiuke nėra baltos spalvos) – taip pat katytė, ir pats mažiausias (bet kartu jaukiausias ir stipriausiai kovojantis už būvį, jo kailiukas rainas, turi baltos spalvos) yra trumpaplaukis katinėlis.

Jei tik galite prisidėti ir šiai nuoširdaus gebėjimo istorijai suteikti prasmę padovanojant vienam iš kačiukų namus, skambinkite Elytei tel. 8 602 01341 (Vilnius)!