Ingredientai
Juodasis šokoladas
250
g
Sviestas
250
g
Cukrus
100
g
Miltai
4
šaukštai
Kakavos milteliai
5
šaukštai
Kepimo milteliai
1
šaukštelis
Druska
žiupsnelis
Kiaušiniai
4
vnt.
Migdolų miltai
2
šaukštai
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Šokoladą kuo smulkiau sulaužykite ir ištirpinkite.
Šokoladą sumaišykite su minkštu sviestu, druska, cukrumi ir kakavos milteliais.
Įmuškite kiaušinius ir gerai sumaišykite.
Suberkite miltus, migdolų miltus ir kepimo miltelius.
Gerai išmaišykite.
Tešlą supilkite į sviestu pateptą kepimo formą.
Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių.
Viršų galite apipilti ištirpintu juoduoju šokoladu, apibarstyti migdolų drožlėmis ar papuošti šviežiomis uogomis.
Atsiliepimai