Pirklių tilto festivalis Erfurte

Vienas populiariausių Vokietijos senojo miesto festivalių Erfurte vyks nuo 2015 m. birželio 19 iki 21 d. Jau 40 metų šis žavingas renginys vyksta ant istorinio pirklių tilto ir greta jo. Programoje numatyti muzikiniai ir gatvės teatro renginiai, įvairios pramogos ir tradicinis viduramžių turgus, kuriame veiklos ras bet kokio amžiaus lankytojai. Nukeliavę į Tiuringiją nepamirškite paragauti garsiųjų baltųjų „Bratwurst “ dešrelių. Šių daugelio mėgstamų dešrelių receptui jau 600 metų ir jį paslaptyje akylai saugo regiono mėsininkai. Kaip sakoma Vokietijoje – „Guten Appetit“!

Lesbiečių ir gėjų miesto festivalis Berlyne

2015 m. birželio 20 ir 21 d. Berlyno Nolendorfo (Nollendorfplatz) aikštė virs lesbiečių ir gėjų gatvės festivaliui skirta spalvų jūra su nesuvaržyto atsipalaidavimo nuotaikomis. Festivalis rengiamas jau 25 metus. Jis atviras visiems ir šiltai sutiks norinčius pamatyti penkiose skirtingose scenose gyvai vykstančius pasirodymus.

Kylio savaitė 2015

2015 m. birželio 20–28 d. Kylyje vyksta į jokį kitą nepanašus festivalis. Per devynias dienas mieste įvyksta apie 2 000 renginių – įtraukiančios pramogos, menai, mokslo ir sporto renginiai. Tikrai verta pamatyti. Kylio savaitės regata yra vienas didžiausių buriavimo renginių, kurio negalima praleisti, pasaulyje!

Saulėgrįžos vakaro mugė Maince

Tradicinė Mainco saulėgrįžos vakaro mugė (Johannisnacht ) vyks nuo birželio 19 iki 22 d. Programoje numatyti teatro pasirodymai, koncertai ir pramogos šešiose miesto centro vietose. Festivalis įspūdingais fejerverkais virš Reino upės baigsis pirmadienio vakarą. Šio reginio tikrai negalima praleisti.

Karlsrūjai 300 metų

Karlsrūja 2015 m. birželio 17–rugsėjo 24 d. švęs 300 metų sukaktį. 15 savaičių trukmės festivalyje dominančių renginių ras tiek jaunas, tiek senas. Karlsrūjos rūmuose ir aplink juos vyks daugiau kaip 400 renginių. Visi ras, ką pamatyti – muzika, komedija, teatras, filmai, šviesų šou ir kt.
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)