Kelių policijos patruliai krepšininko vairuojamą visureigį "Mercedes Benz" sustabdė Savanorių prospekte. Specialiu prietaisu pamatavę automobilio langų šviesos pralaidumą, pareigūnai nustatė, kad leidžiama priekinių šoninių langų užtamsinimo norma smarkiai viršyta. Pagal taisykles, šviesos pralaidumas turi būti ne mažesnis, kaip 70 proc., o J. Valančiūno visureigio langų šviesos pralaidumas - tik 26 proc.

Jonas Valančiūnas

Tokiais atvejais policija vairuotojams siūlo rinktis: arba jie ten pat vietoje nulupa nuo langų tamsinimo plėvelę ir gauna tik baudą, arba gali ir nelupti, bet tada jiems ne tik skiriama bauda, bet ir anuliuojama automobilio techninė apžiūra.

Krepšinio žvaigždė, pasak pareigūnų, "labai gailėjosi" dėl šio pažeidimo, "Mercedes" trūkumai buvo pašalinti vietoje. J. Valančiūnui skirta 14 eurų bauda.

Jonas Valančiūnas
Jonas Valančiūnas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (425)